Ακολουθήστε μας

Στεγανοποίηση για ένα σπίτι χωρίς υγρασίες και μούχλα.

Στεγανοποίηση

Η εταιρία TΑΡΑΤΣΑΣ έχοντας πείρα 32 χρόνια στο χώρο των μονώσεων σας προτείνει:

Τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές ασφαλτικές μεμβράνες στο χώρο των μονώσεων. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν μοναδική λύση και αποτέλεσμα.

Σας προτείνουμε την στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά που χρησιμοποιούνται στο χώρο των μονώσεων.

Τα μονωτικά υλικά που εφαρμόζονται από την εταιρεία μας έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την απόλυτη στεγανοποίηση της επιφάνειας.

Τρόπος εφαρμογής:

  1. Πολύ καλός καθαρισμός της επιφάνειας.
  2. Αποξήλωση σαθρών κονιαμάτων (παλιά μόνωση, παλιά μερεμέτια κ.α.).
  3. Primer ασφαλτικό βερνίκι βενζίνης. Το primer έχει την ιδιότητα της καλύτερης πρόσφυσης του ασφαλτόπανου και κλείνει κάθε πόρο της ταράτσας που ενδεχομένως είναι ανοιχτός.
  4. Τοποθέτηση διάτρητης μεμβράνης.
  5. Τοποθέτηση αεραγωγού για τυχόν υγρασίες που έχουν εγκλωβιστεί.
  6. Τοποθέτηση ασφαλτικής μεμβράνης με τη βοήθεια φλογοβόλου.
  7. Η ασφαλτική μεμβράνη (ασφαλτόπανο) κολλιέται σε όλο το μήκος καi πλάτος. Η κατηγορία που χρησιμοποιείται είναι sbs για μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή. Τα ασφαλτόπανα έχουν δικό τους πάτημα (10 εκατοστά), καλύπτει το ένα το άλλο και έτσι επιτυγχάνουμε την καλύτερη στεγανοποίηση της ταράτσας και προεκτεινόμαστε 10-15 εκατοστά στο στηθαίο.
  8. Μαστίχη ελαστομερή για μερεμέτισμα στα τελειώματα του ασφαλτόπανου και σε διάφορα ευαίσθητα σημεία όπως: κάγκελα, ηλιακοί, δεξαμενές κ.α.

Image Gallery :

ΑΥTΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!
Γιά μόνωση ταράτσας καλέστε τον Ταράτσα!