Ακολουθήστε μας

Ποιοι είμαστε;

Ο Κος Γκούμας Γεώργιος, ξεκίνησε την λειτουργία της επιχείρησής του πριν από περίπου 32 χρόνια. Σήμερα έχει αναλάβει το δύσκολο έργο ο υιός του Σωτήριος Γκούμας

Η εταιρεία με το εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει στεγανοποιήσεις και μονώσεις πάσης φύσεως, σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, σε παλαιές και νεόκτιστες οικοδομές.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται στο δήμο Αχαρνών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Η συνέπεια, η καθαρή εργασία, η άμεση εξυπηρέτηση και η άψογη συνεργασία με τον πελάτη, είναι μερικά προτερήματα που κατατάσσουν την επιχείρηση του Κου Γκούμα (taratsas.gr) , μεταξύ των πρώτων, από τους καλύτερους του χώρου

Γιατί μας επιλέγουν;

Υπευθυνότητα

Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση του έργου που μας έχει ανατεθεί εντός προθεσμιών και με υπευθυνότητα και σοβαρότητα φέρνουμε αποτελέσματα που ικανοποιούν τόσο τον πελάτη όσο και εμάς τους ίδιους καθώς η δουλειά μας είναι τέχνη και θέλουμε τα έργα μας να είναι κομψοτεχνήματα!

Εμπιστοσύνη

Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται και εμείς με την σειρά μας τους το ανταποδίδουμε εμπράκτως με κάθε ευκαιρία που μας δίνουν!

Επαγγελματικότητα

Όλοι μας οι τεχνίτες είναι ολοκληρωμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο και η ευχαρίστηση μας είναι να δημιουργούμε, με τα έργα μας, χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών μας!

Κατεβάστε το Εταιρικό μας Προφίλ σε pdf
Download